Meer details Frozen Ever After attractie bekend

Ontdek een ijsachtig mooie wereld in de nieuwe Frozen Ever After attractie in Walt Disney World. Al je favoriete figuren uit Frozen zullen te zien zijn in deze moderne darkride met de laatste nieuwe special effects en projectietechnieken. Vaar vanaf voorjaar 2016 mee tijdens een magische boottocht door het koninkrijk van Arendelle in Epcot’s World Showcase.

De boottocht zal beginnen tijdens het “Winter in Summer” festival, hierbij vieren de inwoners van Arendelle dat de zomer met een winters tintje begonnen is. Olaf en Sven zijn druk in de weer om de voorbereidingen van het feest in orde te brengen, terwijl Grandpappy Troll in Troll Valley het verhaal vertelt over Anna en Kristoff’s ontmoeting. Tussen de voorbereidingen door beleefd Olaf plezier op het ijs als hij samen met Anna en Elsa gaat schaatsen. De bootjes varen het ijspaleis van Elsa binnen op de tonen van ‘Let It Go’, dit wordt de grootste scène van de attractie. Hierin zullen ook Marshallow en de Snowgies uit Frozen Fever te zien zijn.

Naast de attractie zal er een nieuwe meet & greet locatie komen in de vorm van een historisch houthakkershuisje uit Noorwegen. In ‘The Royal Sommerhus’ zullen prinses Anna en koningin Elsa hun fans ontmoeten die graag een knuffel, foto en/of handtekening willen. In de wachtrij van de attractie zal Wandering Oaken’s Trading Post nagebouwd worden en kan je Oaken zien zitten in zijn sauna. Tijdens D23 Expo in augustus van dit jaar werd er door Disney meer informatie vrijgegeven over de attractie.

 

Bron: Discoverthemagic.nl

Foto: Disney