Willy Sommers onthult ster op Story Walk of Fame

Een trotse Willy Sommers mocht  zijn eigen ster onthullen op de Walk of Fame bij het Plopsa Theater in De Panne. Het Plopsa Theater eert op die manier één van de grootste Vlaamse artiesten aller tijden. In 2016 staat Willy Sommers 45 jaar op de planken.

Het zijn drukke tijden voor Willy Sommers. Na de release van een nieuw album vorige maand, mocht de zanger vandaag een ster onthullen op de Walk Of Fame in Plopsaland De Panne. Die eer viel eerder ook Will Tura, Wendy Van Wanten, Samson & Gert, Jan Smit, de cast van F.C. De Kampioenen, Niels Destadsbader en de meiden van de huidige K3 te beurt. “Ik ben zeer trots”, reageert Sommers. “Deze ster is een bekroning op mijn werk en langdurige carrière, want volgend jaar sta ik 45 jaar op de planken. ”

Voor Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne, is het al de 10e steronthulling die hij feestelijk mocht inleiden. “Het is telkens opnieuw een eer om dit te mogen doen”, reageert hij. “Met zijn uitgebreide repertoire is Willy Sommers niet meer weg te denken uit de Vlaamse muziekgeschiedenis. Vele van zijn hits zijn intussen klassiekers geworden. Hij mocht hier dus zeker niet ontbreken.”

Aansluitend trad Willy Sommers op in het Plopsa Theater tijdens de sterrenparade van de Ment TV Vlaamse Top 10. De hele avond entertainden meer dan 30 collega-artiesten uit binnen- en buitenland het enthousiaste publiek. Ook De Romeo’s, Niels Destadsbader, John Terra, Lisa del Bo en Maartje Van Neygen waren van de partij.

Ook de komende maanden blijft het Plopsa Theater grote namen ontvangen. Zo staat er op 23 oktober een concert van Arno Hintjens op het programma. Later volgen nog de hitkomedie ‘Een Perfect Huwelijk’, de ’Samson & Gert Kerstshow’, de finale van Miss België, een concert van Clouseau en de nieuwe zaalshow van Jacques Vermeire.