Halloween in de Julianatoren

Het wordt deze herfst een klein beetje griezelig in de Julianatoren! Het Apeldoornse pretpark staat op 2 t/m 4, 9 t/m 11 en van 16 oktober t/m 1 november gedeeltelijk in het teken van Halloween. Dwaal in het stro doolhof en doe mee aan de griezelspeurtocht welke start in de griezelgrot. Natuurlijk is er een speciale Halloweenshow met de TV karakters Jul, Julia, Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin en geeft Dolfje Weerwolfje, bekend van de kinderboeken van Paul van Loon, vanaf 16 november vrijwel dagelijks een wervelende voorstelling.

 

Jul & Julia’s Halloweenshow

Deze vrolijke en een héél klein beetje spannende show schitteren Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia en zingen zij swingende liedjes over spoken en griezelen en bouwen ze samen met de kinderen in de Slimpie Circustent een groot Halloweenfeest.

Dolfje Weerwolfje Musical
Dolfje Weerwolfje is een splinternieuwe spannende musical van Rick Engelkes Producties. Uiteraard is Dolfje Weerwolfje gebaseerd op de waanzinnig succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon. Dolfje Weerwolfje is  van vrijdag 16 oktober t/m zondag 1 november (m.u.v. maandag 26 oktober) te zien in de Julianatoren met een wervelende show!

Fantastische prijzen te winnen
Doe je mee met de griezelspeurtocht die start bij de entree van de speciale griezelgrot dan maak je kans op fantastische prijzen. Zoek alle letters bij elkaar, vul ze in en maak kans op een gezinsabonnement, een geheel verzorgde VIP-dag met je hele familie of een complete schoolreis bij de Julianatoren!