Valleyfair viert 40ste verjaardag met een nieuwe attractie

Valleyfair gelegen te Minnesota zal volgend jaar 40 jaar bestaan, dit wordt gevierd met een nieuwe attractie en enkele vernieuwingen.

Het park opende in 1976 en wil haar verjaardag groots vieren. Het hele seizoen door zal het park allerlei dingen organiseren om dit te vieren. “Tijdens de afgelopen vier decennia is Valleyfair de perfecte plek geweest om mensen samen te brengen, generaties samen plezier te laten beleven en leuke herinneringen te creëren,” vertelt Dave Frazier, de CEO van het park. “Het seizoen van 2016 zal dienen als een kans voor de gasten om die herinneringen te herbeleven en nieuwe te maken.”

 

 

Toen Valleyfair opende kon men een ritje maken op de vliegende scooters, maar die attractie werd jaren geleden gesloten. Volgend jaar zal er een gloednieuwe versie van deze attractie, gebouwd door het Amerikaanse bedrijf Larson, openen met de naam Flying Eagles. Deze attractie zal tussen de Enterprise en Route 76 komen te staan. Deze populaire familieattractie werd de laatste jaren in meerdere parken gebouwd en werd overal enthousiast ontvangen.

Valleyfair zal ook het ongebruikt amfitheater afbreken om een volledig nieuwe show te kunnen laten plaatsvinden. Deze zal in 2016 in première gaan en “All Wheels Extreme” heten. Deze show beloofd energiek te worden, skaters, skateboarders, BMX rijders, dansers, acrobaten en veel meer zullen hieraan deelnemen. Dit wordt ongetwijfeld een topper.

 

Bron: Newsplusnotes