Six Flags México krijgt Justice League: Battle for Metropolis

Six Flags México opent net als zusterpark Six Flags Great America een nieuwe interactieve thrill ride in 2016. De nieuwe attractie is er eentje van de nieuwe generatie waarbij gebruik gemaakt wordt van 4D-effecten. In USA Today werd deze attractie verkozen tot een van de beste nieuwe pretparkattracties van het jaar.

 

 

In 2016 zullen de bezoekers van Six Flags México lid worden van het ‘Justice League’ reserve team en deelnemen aan een interactieve strijd aan de zijde van Batman, Superman, Wonder Woman en Green Lantern tegen Lex Luthor, de Joker en zijn helpers. Rijdend in voertuigen, die zes personen vervoeren, moeten de berijders Lex Luthor en de Joker te slim af zijn om Metropolis te redden.

“Een attractie openen die een hoog niveau aan technologie combineert met de iconische DC Comics personages zal een ongeziene, interactieve ervaring zijn voor onze bezoekers in 2016,” verteld park directeur Les Hudson.“De toevoeging van Justice League: Battle for Metropolis is opnieuw een voorbeeld van de toewijding van ons park om de meest innovatieve attracties aan te bieden, elk jaar opnieuw.”

 

JUSTICE LEAGUE: Battle for Metropolis : de feiten:

  • Een interactieve wachtrij waarin de bezoekers uitleg krijgen over hun missie
  • Een dramatisch gevecht tijdens de reis van het Justice League Reserve team, waarbij ze lachgas en vlammen zullen ontdekken in tien intense scènes.
  • 3D-animatie in HD waarbij de berijders terecht komen in Metropolis City
  • Voertuigen voor zes personen die hen doorheen alle bochten bewegen zonder limieten

De nieuwe attractie zal openen in de lente van 2016.