Six Flags America opent een gigantische interactieve waterattractie in 2016

Splashwater Falls zal families het hoofd helpen koel houden in het grootste themapark van Maryland.

 

 

Six Flags America, het grootste themapark uit de regio, kondigde vandaag de toevoeging van Splashwater Falls aan voor de lente van 2016. Deze nieuwe interactieve waterspeelplaats zal tientallen glijbanen, netten, sproeiers, geisers en activiteiten voor het ganse gezin bevatten. Om het plezier compleet te maken zal een gigantische emmer bovenop de constructie staan die omkiept en de hele dag mensen zal nat maken.

De ouders kunnen tot rust komen op het terras rondom Splashwater Falls. Er komen volledig nieuwe lounge stoelen en parasollen. De jongsten kunnen heel wat waterplezier ontdekken bij de fonteinen, jets en watergordijnen. De open en dichte waterglijbanen zullen voor verkoeling zorgen voor iedereen in het warme Maryland tijdens de zomer.

“Onze bezoekers erkennen Six Flags America als favoriete bestemming om plezier te maken met vrienden en ons Hurricane Harbor water park als beste plek om aan de hitte te ontsnappen,’ vertelt Rick Howard, de park directeur. “De toevoeging van Splashwater Falls toont onze toewijding om onze gasten elk jaar een nieuwe ervaring te bieden.”

Splashwater Falls zal het aanbod aanvullen dat het park al bied, zoals Tornado, een 20 meter hoge funnel, Bonzai Pipelines, een drop glijbaan, de Cast Away Creek lazy river en het grootste golfbad uit de regio. Met het toevoegen van deze nieuwe attractie zal Hurricane Harbor haar plek behouden van favoriete zomerbestemming voor gezinnen uit Maryland, Virginia, Washington DC en ver daar buiten.