Nieuwe waterglijbanen complex voor White Water te Atlanta in 2016

Een intens en op een slang gelijkend waterglijbaancomplex zal openen in 2016 in White Water, Atlanta. In 2016 neem je het met zes tegen elkaar op, op een bijna 20 meter hoog glijbanen complex in Six Flags White Water.

 

 

Het recentelijk tot één van de beste amusements- en waterparken uit het land benoemde Six Flags White Water geeft je de kans om te racen in 2016. De nieuwe toevoeging Wahoo Racer, wordt het meest sensationele en grootste glijbanencomplex ter wereld. Deze toevoeging zorgt dat het park met maar liefst 50 glijbanen het meest sensationele waterpak van de regio wordt.

“Dit nieuwe, gigantische waterglijbanencomplex zal onze bezoekers de kans geven hun vrienden uit te dagen, maar ook hun familie om de kroon te veroveren van Wahoo Racer kampioen,” vertelt de parkdirecteur Dale Kaetzel. “Met ons nieuwe glijbanencomplex wordt onze missie voortgezet om de bezoekers van Six Flags White water het beste waterpark van het zuiden te geven”

Deze 20 meter hoge glijbaantoren zal de racers door intense, veelkleurige buizen sturen, die kronkelen als een slang.

  • Een toren van bijna 20 meter hoog, die zichtbaar is van op de snelweg
  • Snelheden tot 12 km/s
  • Zes aerodynamische glijbanen die de ultieme thrill aanbieden

Six Flags White Water en Wahoo Racer openen midden mei. Meer info over het park en de nieuwe glijbanen vind je op: sixflags.com/whitewater.