The Walking Dead keert terug naar universal

Onlangs konden we u al melden dat naast een maze over de Halloween-iconen Freddy en Jason, ook een nieuwe maze zou verschijnen over de Insidious filmreeks. Bij die 2 spookhuizen stopt het dus niet. Ook The Walking Dead keert al voor de 4de keer terug naar Universal.

Gasten zullen oog in oog staan met een horde zombies. Als zij jou niet te pakken krijgen dan doet het dreigende water dit wel. Speciaal voor deze editie zal een bekende scène van de serie nagebootst worden. In deze scène gaan de overlevenden op zoek naar voedsel in een ondergelopen kelder. Maar helaas zitten er ook zombies in de kelder. Hopelijk kan jij ontsnappen, want niet iedereen heeft zoveel geluk.

Het park heeft door de jaren heen verschillende scènes van de reeks tot leven gebracht. De reeks werd altijd maar gruwelijker en gruwelijker dus kon Universal niet achterblijven. Seizoen 5 heeft veel verandering gebracht en gasten zullen nu een hoofdrol spelen in het nieuwe spookhuis.

Deze maze zal zowel in Orlando als in Hollywood gebouwd worden voor het Halloween gebeuren. Dat Halloween gebeuren is trouwens aan zijn 25ste jaar bezig en zal dus veel in petto hebben.

 

Bron: Orlandosentinel.