Nieuw voor Canada’s Wonderland: Skyhawk en Flying Eagles

Canada’s Wonderland zal haar bezoekers meenemen naar nieuwe hoogtes in 2016. Het park voegt twee attracties toe aan het aanbod die zowel gezinnen als thrillseekers aantrekken.

 

Skyhawk: deze attractie zal uniek zijn voor Noord Amerika, deze zal de berijders een nieuwe vorm van avontuur laten beleven. Voor de 30ste verjaardag van het park wordt een vliegtuigmolen toegevoegd waarbij de berijders zelf in de cockpit stappen. Ze kunnen hun vliegkunsten tonen door manoeuvres te maken en koprollen. Op een hoogte van 41 meter, kunnen ze zelf bepalen hoe intens het ritje wordt.

Flying Eagles: deze attractie voor de kleinsten zal hen de eerste vliegervaringen geven. In een vliegtuigje zullen ze 8,5 meter boven de grond zweven. Ook bij deze attractie kiezen de berijders zelf hoe hun ritje verloopt.

“We zijn steeds op zoek naar nieuwe manieren om onze gasten te entertainen met nieuwe en opwindende attracties. Met het toevoegen van Skyhawk en Flying Eagles zullen thrillseekers, jong en oud, kunnen genieten van de sensatie van het vliegen. Deze interactieve attracties zijn dan ook uniek voor ons park,” vertelt parkmanager Norm Pirtovshek.

Foto’s: Canada’s Wonderland