Leolandia organiseert Halleoween

 

Halleoween komt naar Leolandia. Het park dat op nummer twee staat van meest geliefde parken in Italië. Het park werd onlangs tot die plek verkozen door Tripadvisor. Leolandia wordt de enige plek waar een heksenfeest absoluut kindvriendelijk is. Er zijn tonnen aan pompoenen, super aankleding, nieuwe shows en een grote Halleoween parade. Ook in Peppa Pig’s wereld zal het feest verder gaan met aangepaste outfits voor George en Peppa.

 

Halleoween: de zones

In oktober kleurt Leolandia oranje. Duizenden gigantische pompoenen, wel drie ton, groeien plots in Cowboy Town, de Old West City zone van het park, die omgetoverd wordt tot Halleoween Town, een geestdorp waar vogelverschrikkers, kleine heksen geesten die in de problemen komen en vreemde vleermuizen de attractie bestormen.

Super party bij Peppa Pig.

Alles staat klaar voor een feestje, zelfs in de wereld van Peppa Pig.

Peppa en haar jongere broer George hebben zich al opgemaakt, het geliefde varken, verkleed als heks, wacht op de kindjes om samen pompoenen uit te hollen en andere decoraties te maken in de keuken. Mr Toro Shipyard en Little George hebben zich verkleed als gigantische pompoenen en wachten op de kinderen die met hen op de foto willen.

Nieuwe Halleoween shows.

Leolandia stopt nooit met verbazen. Er komen twee nieuwe shows en een gloednieuwe parade in oktober. Deze zijn leuk voor kinderen en volwassenen. Ook de succesvolle show The Witches dance komt terug, vanwege de populariteit. De hoofdshow wordt Halleoween Magis. Hier zie je dans, acrobatie en enkele spreuken. Leo, de mascotte van Leolandia, gaat iedereen entertainen in de interactieve show: Leo and The Ghost Island. Om je geweldige dag af te sluiten, kan je genieten van het geluid van de nieuw Halleoween parade, waarin heksen, geesten, kleine vampiers en alle andere personages in mee lopen.

Halleoween wordt gehouden van 3 oktober tot 1 november. Meer info vind je op www.leolandia.it