Naam nieuw themagebied Disney’s Animal Kingdom bekend gemaakt

Pandora – Land of Avatar, wordt de naam van het nieuwe themagebied in Disney’s Animal Kingdom. Dit nieuws werd aangekondigd op de D23 expo van Disney. Deze nieuwe themazone zal de bezoekers onderdompelen in de wereld van de enorm succesvolle film ‘Avatar’ van James Cameron.

 

Pandora – World of Avatar wordt een grote uitbreiding voor Disney’s Animal Kingdom. In dit gebied zal men de wereld uit de film Avatar ontdekken. Met zwevende bergen, een jungle vol kleurrijke bloemen en een nieuwe attractie. Deze nieuwe attractie zal de naam “Avatar Flight of Passage” krijgen. In deze attractie kunnen de gasten ervaren hoe het is samen te vliegen met de Banshees.

Bob Chapek, de voorzitter van de Disney parken sinds 2015, kondigde op de D23 expo de nieuwe zone en naam aan. Op diezelfde beurs werden ook de uitbreiding van Disney’s Hollywood Studio’s en de Star Wars gebieden aangekondigd. Imageneer Joe Rohde vertelde het volgende: ‘Avatar is één van de leukste projecten om deel van uit te maken, vooral omdat dit in samenwerking is met James Cameron, Jon Landau en de rest van het team dat achter de Oscar-winnende film zat.

“We werken samen met Jim en Jon om op die manier er voor te zorgen dat alles wat we doen trouw is aan het verhaal, de personages en het beeld van het prachtige, mythische Pandoraland. We creëren een wereld die je voor altijd bij zal blijven.”

De bouwwerken zijn alvast in volle gang.

 

Bron en foto’s:  DisneyParksBlog