Kom naar de laatste Zinderende Zomeravond van 2015

Woensdag 12 augustus 2015, vindt de laatste Zinderende Zomeravond van 2015 plaats in Avonturenpark Hellendoorn. Het Avonturenpark is op deze dag van 10:00 uur tot 22:00 uur geopend en de dag wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. Ook het Slidepark is tot 19:30 uur geopend. Bezoekers kunnen genieten van de meer dan 30 attracties, het Aquaventura Slidepark, een extra show van Kareltje & Jasmijn en de extra Zeeleeuwenshow. Het perfecte uitje voor een zomerse dag!

Bezoekers kunnen a.s. woensdag 12 augustus voor de laatste keer deze zomer extra lang genieten van alles wat Avonturenpark Hellendoorn te bieden heeft. Naast de langere openingstijden van de attracties is er ook een extra Zeeleeuwenshow en voeren Kareltje en Jasmijn een extra show op van hun komische voorstelling Kareltje & Jasmijn en de Geheime Verjaardag. Waterratten kunnen nog langer spetteren in Aquaventura, dat tot 19:30 uur geopend is. De Zinderende Zomeravond wordt om 21:45 uur afgesloten met een knallende vuurwerkshow.

De attracties sluiten om 21:30 uur. De Wild Waterval en Dreumesland sluiten rond 19.30 uur in verband met de opbouw van de vuurwerkshow.