Julianatoren in top 3 beste dagattractie qua prijsstelling

Uit onderzoek van Hendrik Beerda Brand Consultancy blijkt dat Julianatoren in de top drie zit als het gaat om dagattracties met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Dit terwijl veel dagattracties als duur worden ervaren.

Prijs-kwaliteit is goed

Sinds 2010 voert Hendrik Beerda Brand Consultancy grootschalig onderzoek uit in de dag attractiemarkt. De reputatie van alle Nederlandse dagattracties worden hiermee inzichtelijk gemaakt. Het laatste onderzoek, gehouden onder 1250 dagjesmensen in Nederland, was gericht op de prijsstelling bij dagattracties. Dierenpark Emmen komt als nummer één uit de bus en Attractiepark Slagharen als nummer twee als het gaat om prijs-kwaliteit. De directie van de Julianatoren is onwijs trots op deze derde plek. “De bezoeker waardeert de kwaliteit van onze producten goed en vindt dat er niet te veel gevraagd wordt. Het hoofddoel is natuurlijk wel om op de eerste plaats te komen”, aldus de directie van het Apeldoornse pretpark.