Bush Gardens Tampa stelt het Halloweenevent “Howl-O-Scream” voor

Een sinistere donkere macht daalt neer op Bush Gardens Tampa tijdens 19 avonden deze herfst tijdens het nieuwe halloweenevent Howl-O-Scream. Dit jaar slaat Bush Gardens de handen in elkaar met de award winnende horrorfilmmaker Robin Cowie, deze man produceerde The Blair Witch Project.

In de nieuwe maze “Unearthed: Scarlett’s Revenge” creëerden Cowie en zijn team van verhaalschrijvers een nieuw, duister verhaal rond Scarlett, een dorpsgenezer die zwarte magie gebruikte om de moordenaars van haar man terug te pakken. Haar krachten begonnen toe te nemen en ze werd opgejaagd, nadat ze te pakken werd genomen, begroef men haar onder het park… Maar nu is ze opnieuw aan de oppervlakte gekomen en zaait terreur.

De gasten gaan binnen in eeuwenoude, mysterieuze huizen vol geheimen. Terreur wacht op hen die binnengaan, Scarlett roept demonen op en verzameld lichaamsdelen om haar overleden man te reïncarneren.

Sommige populaire huizen kwamen dit jaar terug, maar angstaanjagende nieuwe dingen zijn:

 

  • Dead Fall: Thirst for Blood – Mensen en planten verstrengeld met elkaar gaan op zoek naar menselijk bloed om hun dorst te lessen. De gasten moeten proberen te ontsnappen aan de nachtmerrie die ze beleven in de Victoriaanse tuin en serre.
  • Zombie Containment Unit 15: Moving Targets – Enkel gewapend met een Z.E.D, (een zombie bestrijdingswapen) moeten de gasten de ondode massa proberen tegen te houden in een interactieve zombiejacht ervaring.
  • Death Water Bayou – Diep in moeras de Bayou transformeert de Voodoo koningin de betreders in haar gemene dienaars. Zij die het moeras betreden moeten ontsnappen aan haar donkere magie voor ze ten prooi vallen aan haar vloek.
  • The BASEMENT – Het winnende vleesgerecht van mama is altijd een familie aangelegenheid geweest. Dit werd enkel maar in de kelder gemaakt… De gasten moeten trachten te ontsnappen vooraleer ze een geheim ingrediënt worden.
  • Circus of Superstition: The Last Laugh – Zwarte katten ontwijken en niet onder ladders lopen zullen de gasten niet redden uit dit huis, want het ongeluk dat voortvloeit uit bijgeloof zal hen belagen.
  • Zombie Mortuary – Onder leiding van hun zombie koningin nemen de zombies dit kleine funerarium in en voeden zich aan de verse lichamen en hersenen.

 

Bovenop de horror huizen kunnen de gasten ook de thrill rides van het park betreden in het donker, inclusief de hoogste, vrijstaande free fall toren Falcon’s Fury. En de enige achtbaan met drie lanceringen in Florida, Cheeta Hunt.

Freaky eten en drankjes worden geserveerd tijdens de vreemdste dinershow ooit. Dit is de Hoofdshow van Howl-O-Ween, Friends.  De gasten genieten van een buffet, een show en een extra uurtje voorsteken bij geselecteerde horror huizen. Het feest gaat nog door tot diep in de nacht in Club Unearthed, waar de gasten genieten van drankjes die hen moed geven en van bonzende muziek.

Dit evenement kent een preview op 25 en 26 september. Daarna keert het terug van donderdag tot zaterdagen, van 1 oktober tot 31 oktober. En op zondagavond 15 en 26 oktober.

 

 

Het park wijst er op dat dit evenement gericht is op volwassenen, tijdens het evenement zijn gore taal, bloed en geweld een hoofdonderdeel.