NBC Sports komt naar Universal

Universal Orlando heeft eindelijk onthuld wat er zal veranderen aan de NASCAR sports grill gelegen op de citywalk. De verbouwing is al enige tijd bezig, maar het nieuwe NBC sports & Brew zal de ultieme sport- en eetgelegenheid worden. Naast een menu met 75 gerechten/drankjes zullen er ook 100 HD-tv’s in de ruimte aanwezig zijn, waarop je uiteraard naar NBC sport kan kijken.

Het nieuwe restaurant wordt in het najaar geopend en zal beschikken over een open keuken. Deze bevindt zich in het midden van de ruimte, gasten zullen dus kunnen zien hoe hun eten wordt klaargemaakt. In de naam van het nieuwe restaurant vind je ook het woord Brew ofwel bier in het Nederlands terug. Er zullen meer dan 100 soorten bier te consumeren zijn, alsook een eigen bierbrouwsel. De biertuin is het prachtig terras van het restaurant waar je kunt genieten van je biertje.

Het ziet er ook naar uit dat de NBA-city op citywalk zal sluiten tegen eind augustus. Wat er in de plaats komt is nog niet geweten. Het is niet geheel toevallig dat het sluit. Disney heeft namelijk aangekondigd dat ze een NBA expericence gaan open in Disney Springs. Het zal een restaurant en een winkel bevatten, en er zullen tal van activiteiten zijn.

Bron newsplusnotes