Lazy ZOOmeravond in Diergaarde Blijdorp

Beleef Diergaarde Blijdorp eens op een andere manier, tijdens de Lazy ZOOmeravond op donderdag 13 augustus. De Diergaarde is deze avond extra lang open, tot 21.30 uur. Er is vanaf 15.00 uur een speciaal tarief en programma, vol met extra activiteiten. Ontmoet de ‘Koning der Dieren’ in het prachtige nieuwe leeuwenverblijf, geniet van verrassende optredens en een lekkere BBQ.

LAZY PROGRAMMA

We bieden tijdens deze speciale avond een ‘lazy’ programma aan, waarin de ‘Koning der Dieren’ de hoofdrol speelt. Ontmoet nu de zeer bedreigde Aziatische leeuw in het gloednieuwe leeuwenreservaat en neem een kijkje in het fieldstation. Vanuit een echte safari truck zie je de leeuwen van wel heel dichtbij! Bij de entree ontvang je een programma zodat je zeker weet dat je niets mist. Op deze Lazy ZOOmeravond krijgt iedereen gratis de leeuwenwaaier.  Zo blijf je de hele zomer lekker cool!

LEEUWENLEZING

Vergeet niet alvast een plekje voor de speciale leeuwenlezing om 17.00 of 19.00 uur te reserveren. Tijdens de lezing leer je alles over het leeuwenproject dat Blijdorp steunt in Afrika. Projectleider Amy Dickman komt deze avond naar Blijdorp om te vertellen over het beschermen van de leeuwen in Tanzania. Let op; de lezing is in het Engels.

Tickets voor de lezing zijn gratis te bestellen (je hebt wel een geldig entreebewijs nodig

KOM MET HET OV!

Houd rekening met de drukte, wij adviseren je daarom om met het OV te komen. Diergaarde Blijdorp is goed bereikbaar met het OV: Vanaf Centraal Station met buslijn 33, 40 of 44. Vanaf het Centraal Station (uitgang Blijdorp-zijde) of Metrostation Blijdorp (lijn E) loop je in ca. 12 minuten naar de Diergaarde. Kom je met de auto: Neem afslag 13 ‘Blijdorp’ op de rondweg (noord) naar ingang Oceanium. Hier ligt het Blijdorp parkeerterrein pal voor de ingang. Het parkeertarief is € 8,00.

€ 1,00 VOOR DE LEEUW

Blijdorp ‘is’ natuurbehoud en steunt het Ruaha Conservation Project in Tanzania. Help je mee de leeuw in het wild te laten overleven? Dit kan eenvoudig door bij je bestelling  de € 1,00 voor de leeuw op 1 te zetten.