Jul’s Verjaardag weekend in Julianatoren

Op zaterdag 11 en zondag 12 juli is het groot feest in de Julianatoren. Jul de Muis, mascotte en tegenwoordig ook TV-ster, viert een heel weekend zijn verjaardag. Naast de reguliere shows en meet & greets is er een speciale exclusieve Verjaardagsshow waarin Jul samen met Julia, meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin zullen schitteren. En er zijn deze dag volop meet & greets met andere TV-sterren waaronder Spongebob, Dora, Mike de Ridder, Peppa en Angelina Ballerina!

 

Het hele weekend staat de Julianatoren in het teken van feest! Behalve de verjaardagsshow en de meet & greets met de verschillende karakters zijn er prijzen te winnen door bezoekers van het pretpark. Zo maken zij kans op toegangskaarten voor Suske & Wiske de Musical “De Circusbaron”. Ook op social media zullen prijzen worden weggegeven door de jarige Jul de Muis.

Kaartjes, tekeningen en knutselwerkjes voor de jarige Jul mogen gestuurd worden t.a.v. Jul de Muis naar; Julianatoren, Amersfoortseweg 35, 7313 AC te Apeldoorn of kunnen uiteraard gebracht worden.