Plopsa trakteert abonnees op gigantisch feest

Alle Plopsa-abonnees worden komende zaterdag verwend met een speciale avondopening in Plopsaland De Panne.

“We hebben het succes van Plopsa in eerste plaats te danken aan onze bezoekers.”, legt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group, uit. “Daarom zetten we alle trouwe Plopsa-fans dit weekend in de bloemetjes met een speciale avondopening!”  Het groot feest vindt plaats op zaterdag 11 juli 2015 in Plopsaland De Panne. Het park is de hele dag geopend, maar wordt vanaf 19u30 exclusief opengesteld voor Plopsa FunCard, BumbaCard en GoldCard houders. Speciaal voor hen wordt Plopsaland De Panne van 19u30 tot 0u00 ondergedompeld in het feestgedruis. Naast leuke animatie trakteert Plopsa de aanwezigen uitzonderlijk op 25% korting op alle artikelen en etenswaren in de horecapunten en Plopsa Winkels in het park.

De avond gaat van start met een receptie aan de ingang van Plopsaland De Panne. Alle abonnees worden bij aankomst verwelkomd met een drankje terwijl een liveband de aanwezigen warm onthaalt in de Summer Bar op het Dorpsplein met een streepje muziek. Doorheen het hele park kan men overigens genieten van verrassende randanimatie waaronder een Keltische folkband in de themazone Wickieland, een showperformance in de vernieuwde Samson & Gert Kermisplein en doedelzakmuziek op het Kasteelplein. Ook Wendy Van Wanten en haar band geven het abonneefeest een muzikale toets met een spetterende liveshow. Bovendien is ook de Plopsa-parade met alle figuren te bewonderen tijdens zijn doortocht doorheen het park.

Alle attracties zijn de hele avond open tot 22u30. Om 23u00 worden de aanwezigen getrakteerd op een adembenemend vuurwerkspektakel op het Dorpsplein. Aansluitend gaat een opzwepende DJ-set van start. “Het wordt zeker en vast een onvergetelijk feest.”, zegt Steve Van den Kerkhof. “We zullen er dan ook een traditie van maken om al onze abonnees jaarlijks met een dergelijk exclusief evenement te verwennen!”

Het hele programma van de avond is raadpleegbaar via de website van Plopsaland De Panne.

Opgelet: abonnees dienen hun aanwezigheid op voorhand te registreren via plopsa.be. Wees snel want het aantal plaatsen is beperkt tot 10.000 personen!