Julianatoren steunt stichting “Lach voor een dag”

image008Stichting “Lach voor een dag” is opgericht door Van Hoorne Entertainment en verzorgt een prachtige dag uit speciaal voor kinderen die ziek zijn, een bijzondere thuis situatie kennen of om een andere reden niet vanzelfsprekend van een leuk moment uit kunnen genieten. De Julianatoren verbindt zich vanaf 1 juli voor minimaal twee jaar aan deze stichting. Naast een donatie wordt het pretpark één van de locaties waar kinderen worden ontvangen. De stichting die nu twee jaar bestaat, organiseert zo’n 75 dagen per jaar.

Door de handen in elkaar te slaan heeft de stichting er een mooie locatie bij om kinderen de dag van hun leven te bezorgen. De verzoeken die nu binnen komen bij de Julianatoren zullen vanaf heden behandeld worden door Stichting “Lach voor een dag”. De vele vrijwilligers die de dagen voor de stichting organiseren zullen binnenkort op het park worden ingewerkt.

“Wij krijgen als park dagelijks aanvragen voor kinderen die om welke reden dan ook niet kunnen genieten van een bijzondere dag uit. Terwijl dit voor anderen zo vanzelf sprekend is. Door ons te koppelen aan Stichting “Lach voor een dag” doen we op een mooie manier iets voor deze groep” aldus directeur Jeroen Buter van de Julianatoren. Van Hoorne Entertainment is al voor het tweede jaar de leverancier van het entertainment op de Juliana Toren en produceert tevens de tv-serie Jul & Julia in opdracht van het familie pretpark. ‘Wij werken nu twee jaar samen met Juliana Toren en zijn bijzonder trots op deze prettige samenwerking. Dat ook de stichting in deze samenwerking een plek krijgt is fantastisch’; aldus producent en oprichter van Stichting Lach voor een dag, Michael van Hoorne.

Aanvragen die passen binnen de doelstelling van de Stichting kunnen vanaf heden worden aangemeld via www.Lachvooreendag.nl. Meer informatie is ook te vinden op www.julianatoren.nl.