Fotoalbum: Duinrell

Duinrell is een recreatiedomein van 10 hectare groot. Op het domein vind je een attractiepark, aquapark en bungalowpark terug.

In het attractiepark vind je heel wat attracties voor het hele gezin. De kleinsten vinden hun gading in het sprookjesgedeelte, waar Rick De Kikker centraal staat. Wie liever wat stevigere attracties betreedt, vindt zijn gading ongetwijfeld bij de Falcon, een eurofighter achtbaan met verticale drop, Waterspin en Mad Mill.

De waterratten kunnen urenlang plezier beleven in het Tikibad, dat gelegen is in het pretpark. Met glijbanen als Blitz en Frits, Typhoon en vele anderen kan je hier de nodige adrenalinekicks voelen. Houd je liever van iets rustiger, ook geen probleem, de Lazy River biedt ongetwijfeld heel wat plezier wanneer je rustig ronddobbert op een rubberen band.

De Themeparkfreaks trokken een weekendje naar het domein, waar ze in één van de vele gezellige Duingalows verbleven. Ze brachten heel wat foto’s mee voor jullie.