Fort Fun zoekt demonen

In het Duitse pretpark, gelegen in Bestwig, zijn de voorbereidingen op het award winnende halloweenevent Fort Fear Horror Land al in volle gang. Jackie Moon, het hoofdpersonage van het evenement, zal het avontuurlijke park opnieuw omdopen tot een wereld vol schaduwen. Op 17, 24, 30 en 31 oktober zal ze de bezoekers de schrik van hun leven bezorgen. Hiervoor is Jackie op zoek naar angstaanjagende demonen uit de onderwereld. Wie vindt het leuk om mensen de daver op het lijf te bezorgen? Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op de website www.fortfear.de tot 1 augustus. Ook make-up artiesten kunnen zich hier aanmelden.

Het beklijvende verhaal over “Jackie Moon” gaat verder. De vroegere kostuumontwerpster had er alles aan gedaan om een ster te worden op het podium. Mensen die in de weg liepen werden veranderd in poppen, dodelijke poppen. Waarmee een eigen theaterwereld gecreëerd werd. Maar de poppen weigerden naar Jackie’s pijpen te dansen en probeerde zelf de macht over te nemen. Ze probeerden Jackie levend te begraven maar rekenden niet op haar bovennatuurlijke krachten. Met deze kracht kon ze zichzelf bevrijden uit haar graf. De van tragedie houdende heldin had alles vernield wat haar verraden had. Maar Jackie zou zichzelf niet zijn mocht ze nog geen nieuwe plannen smeden om haar perfecte wereld te creëren: “ ik ben een gevallen engel, in mij zit de duivel!” vertelt Jackie Moon.

FORT FEAR Horror land” in het pretpark Fort Fun is één van de meest prestigieuze Halloween Evenementen in Duitsland. Zowel echte horror fans als degenen die willen, kunnen genieten van de Halloween sfeer in de western stad van Fort Fun. Het park biedt ’s nachts een gevarieerd programma. Het succes van het halloweenevenement is vooral te danken aan de acteurs, de zogenaamde Scare-Acteurs. Vastbesloten gaat het park ook dit jaar op zoek naar het fort FEAR team.

“Kandidaten van alle leeftijden zijn welkom, van student tot huisvrouw met kleine kinderen of zelfs de oma. Iedereen is welkom,” vertelt Christine Schütte, hoofd van marketing en amusement.