Bellewaerde organiseert vijf zomernocturnes

 

Vanaf 25 juli kunnen bezoekers vijf zaterdagen op rij, extra lang genieten van hun bezoek aan Bellewaerde!  Tijdens de zomernocturnes is er heel wat bijkomende animatie voorzien in het park en is het mogelijk om ’s avonds te smullen van een overheerlijke barbecue met zicht op de Savanne.  Tot slot kunnen de bezoekers genieten van een spectaculaire vuurshow om 22u op het Mexicoplein.

 

Plezier tot 22 uur

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License. You are free: to Share — to copy, distribute and transmit the work to Remix — to adapt the work But Under the following conditions: Attribution — You must attribute the work in the manner specified by the author or licensor (but not in any way that suggests that they endorse you or your use of the work). Noncommercial — You may not use this work for commercial purposes. Share Alike — If you alter, transform, or build upon this work, you may distribute the resulting work only under the same or similar license to this one.

Nog tot en met 22 augustus kunnen de bezoekers elke zaterdag tot 22 uur extra lang genieten van hun bezoek aan Bellewaerde.  Naast de attracties, de dieren en de nieuwe Stunt & Dive Show “Gold Rush” staat er extra animatie op het programma.  Zeldzame Paradijsvogels en Elfjes verwonderen jong en oud en nemen bezoekers mee naar hun droomwereld.  ’s Avonds wordt de zomernocturne afgesloten met een adembenemend vuurspektakel op het Mexicoplein.

 

 

Summer BBQ met zicht op de Savanne

Met zicht op de giraffen, zebra’s en watoetsies, kunnen bezoekers vanaf 18 uur terecht in het Barbecue Grill Restaurant van Bellewaerde voor een overheerlijke Barbecue à volonté met een uitgebreid saladebuffet en dessert.  De plaatsen voor dit exclusieve diner zijn echter beperkt!  Inschrijven kan op voorhand online of de dag zelf tot 16 uur bij het restaurant Barbecue Grill.

Bellewaerde_FireShow1_LR

Praktische informatie

Tijdens de zomer is Bellewaerde elke dag open vanaf 10 uur. Tijdens de zomernocturnes op 25 juli en 1, 8, 15 en 22 augustus is het park open tot 22 uur.  Voor de meest recente openingskalender, tickets en abonnementen ga naar www.bellewaerde.be.