Zomerfestiviteiten voor Fort Fun

Het Duitse pretpark Fort Fun opende dit jaar de nieuwe attractie FoXDome, voor de zomer zal het park uitpakken met speciale laatopeningen. Deze zullen door het leven gaan als Mexican nights alsook krijgt het park een gloednieuwe Western-show VELT INS Fass.

Mexican Nights

“Mexican Nights” zal voor de eerste keer doorgaan op 21 en 22 augustus

In de western stad van “FORT FUN” vindt een groot Mexicaanse volksfeest plaats met alles erop en eraan: Kleurrijke decoratie, vrolijke live muziek, hot and spicy voedsel en wervelden street acts.

Sommige gebieden van het park zelf zullen geopend blijven tot 22 uur die dag.

Western-show Velt Ins Fass

De nieuwe westernshow zal plaats vinden van 1 juli tot en met 30 augustus en krijgt de naam ” VELT INS Fass“

Het zal een show worden met enkele spectaculaire vrije sprong acties. De acrobaten maken gebruik van een duikplank waar ze vanop een hoogte van drie tot vijf meter vanaf springen.

Op 5 juni 2015 brandde de vorige Western Showset volledig af, daarom zal de show zich afspelen in en rond het “Santa Fé Express” treintje. Natuurlijk kan het bekende park icoon ‘Sheriff fuzzy’ niet ontbreken in deze wervelende show.

De goudzoekers in “Yukon Creek” hebben een enorme goudklomp gevonden, wat hen een ideaal doelwit maakt voor de beruchte gangster  “Doc Smith”. Fuzzy is natuurlijk niet te stoppen en snelt de goudzoekers te hulp in dit zotte avontuur.

Naast deze evenementen kan je uiteraard ook genieten van alle andere attracties. Sinds het begin van dit seizoen pakt het park uit met een nieuwe attractie, namelijk “FoXDome”, een zogenaamde 7D-interactieve film met speciale effecten.

Of laat je eens lekker rustig vervoeren naar de bergtop met de stoeltjeslift, wat op zichzelf al een bijzondere ervaring is.  Hier kan je even helemaal tot rust komen om vervolgens weer af te dalen voor een nieuw avontuur op een van de vele attracties.