Woezel & Pip bij Julianatoren

Woezel & Pip, de liefste hondjes van de wereld, zijn in de zomervakantie van woensdag 1 juli t/m vrijdag 31 juli 2015 te zien in de Julianatoren met een nieuwe vrolijke show voor al hun vriendjes en vriendinnetjes.

Tijdens deze vrolijke, ruim 20 minuten durende show zingen Woezel & Pip liedjes over bekende thema’s als vriendschap en samen spelen en beleven ze samen met Buurpoes en Molletje vrolijke avonturen. Want tijdens de zomervakantie valt er natuurlijk van alles te beleven! Picknicken in het bos, vliegeren op het strand of lekker op vakantie! Na afloop is er een uitgebreide meet & greet van Woezel & Pip met de kinderen!

De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste familiepretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen, biedt een onvergetelijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 12 jaar.