Fotoalbum: Puy Du Fou

Puy du Fou brengt het verleden weer tot leven. Er zijn een tiental gigantische spektakelshows. Zo kunt u de Romeinse spelen beleven in een reusachtig amfitheater van 115 meter lang. Hier vinden paardenraces en gladiatoren gevechten plaats, met echte leeuwen. Verder is er een spectaculaire aanval van de vikingen op een fort uit het jaar 1000. Er is een prachtige roofvogelshow in een kasteelruine met meer dan 150 roofvogels.

Verder kunt u de sfeer herbeleven van de nagebouwde dorpen uit de 18e en 19e eeuw. Achter elke gevel is wel iets te beleven.

Van juni tot en met september vindt er op vrijdag- en zaterdagavond één van de grootste water en vuur spektakels ter wereld plaats. Deze “Cinéscénie” is een perfecte afsluiting van uw reis door de tijd in Puy du Fou. Aan deze show werken meer dan 1000 acteurs mee, worden 4000 kostuums gebruikt en meer dan 300 stukken vuurwerk. Voor deze show moet u vooraf reserveren.

Onze reporters Bob en Jonathan kregen de unieke kans het park te bezoeken en brachten heel wat foto’s mee.