Plopsa trakteert Coevordse inwoners

Komend weekend trakteert Plopsa de inwoners van de gemeente Coevorden op een heel weekend gratis toegang tot het Plopsa Indoor Coevorden.

Plopsa Indoor Coevorden viert dit jaar haar vijfde verjaardag en dat zullen de inwoners van Coevorden geweten hebben! Omwille van deze speciale gebeurtenis slaan de gemeente en Plopsa de handen in elkaar. Op zaterdag 20 juni en zondag 21 juni hebben alle inwoners gratis toegang tot het overdekte themapark. “Plopsa Indoor Coevorden was destijds het vierde Plopsa-park dat inmiddels reeds vijf jaar geleden haar deuren opende. Onlangs openden we met Plopsaqua De Panne ons zesde park.”, zegt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. “Met Plopsa Indoor Coevorden hebben we reeds een mooi parcours afgelegd. Zo werd in 2012 de buitenzone nog fiks uitgebreid met een aantal nieuwe attracties en vorige maand mochten we K3 nog verwelkomen voor een twee dagen durend feest.”

Ook de gemeente is erg enthousiast over dit initiatief. “De samenwerking met de gemeente verloopt altijd erg prettig.”, zegt Harold De Vries, parkmanager van Plopsa Indoor Coevorden. “We zijn dan ook blij dat we dit initiatief met hun hulp kunnen uitrollen!” Alle inwoners van de gemeente ontvingen een uitnodiging voor dit speciale weekend in de bus. Op vertoon van deze brief krijgt men gratis entree tot het park. “We hopen op een mooie opkomst!”, aldus De Vries. “Alle inwoners zijn welkom om de sfeer te komen opsnuiven en te genieten van een gratis bezoekje aan Plopsa Indoor Coevorden.”