Opnieuw Drive-In Movies bij Bobbejaanland

In navolging op vorig jaar organiseert Utopolis opnieuw Drive-In Movies in Bobbejaanland.

De zomer is in zicht! Vanwege het grote succes wordt ook dit jaar gebruik gemaakt van de parking van Bobbejaanland in Lichtaart.

Het wordt een editie bomvol sensatie. De Drive-in zomer van 2015 draait helemaal rond de letter B: beach, bar & blockbusters vormen de perfecte ingrediënten voor een spetterende avond. Vanaf 19 uur is iedereen welkom om van een lekkere cocktail te komen nippen in de beachbar en los te gaan op de zomerse beats van enkele top DJ’s. In Mechelen is het zelfs mogelijk om niet alleen vanuit de skybox, maar ook vanuit een van de jacuzzi’s een blockbuster gade te slaan. De film gaat telkens van start na zonsondergang.

Wie al deze beleving maar niets vindt en gewoon snel een leuke blockbuster wil meepikken, komt dit jaar ook aan zijn trekken. Zowel in Mechelen als in Bobbejaanland wordt er een zogenaamde drive-through geïnstalleerd. Dat is een poort waar je doorrijdt met de auto en je meteen je popcorn en drankje kan bestellen en meenemen. Net als een drive-through bij foodketens eigenlijk. Zo hoef je dus zelfs je auto niet meer uit, als je hier geen zin in hebt!

Topfilms
De blockbusters zien er alvast veelbelovend uit: Mad Max: Fury Road, Inside Out, Ant-Man, Terminator: Genisys, Ted 2, Magix Mike XXL, …

Locaties
De Drive-In Movies gaan door op de parking van Bobbejaanland en op de evenementenweide van PSRD De Nekker in Mechelen. De poorten en de bar gaan in Mechelen open vanaf 19u, in Bobbejaanland vanaf 19u30. Na zonsondergang start de film.
Nieuw in Mechelen: de Skybox. Vanuit de skybox zal je op comfortabele wijze, hoog en droog, naar de film kunnen kijken met een koel drankje binnen handbereik. Ideaal voor wie geen auto heeft, of wat meer luxe wenst. Daarnaast kan je je dit jaar voor de start van de film sportief uitleven op het Telenet-voetbalterrein.
Nieuw in Bobbejaanland: het strand is klaar voor een toenemend aantal bezoekers en de zomerse festivalsfeer zal nog nadrukkelijker aanwezig zijn.

Tickets
Tickets kosten €6 per persoon en zijn te koop aan de kassa van de Drive-In Movies.

Oldtimers
Bestuurders van een oldtimer hoeven geen tickets aan te kopen of plaatsen te reserveren, zij krijgen gratis toegang (op vertoon van de inschrijvingspapieren, de wagen moet minstens 25 jaar oud zijn). Opgelet, dit is niet het geval op vrijdagen en zaterdagen.