Movie Park zoekt acteurs

In Movie Park Germany vindt jaarlijks een geweldig Halloween event plaats. Om dit event mogelijk te maken gaat het park elk jaar opnieuw op zoek naar honderden acteurs.

Kruip in een andere rol, leer vreemden het gevoel van angst kennen en dwaal doorheen het met mist gevulde park of het ziekenhuis als ondode. Het kan allemaal voor zij die zich opgeven voor Halloween Horror Fest 2015. Dit jaar begint het park aan haar “Monster Call” van 1 oktober tot en met 31 oktober. Dit telkens van donderdag tot zaterdag.

De open audities, waarop iedereen welkom is, vinden plaats op zaterdag 18 en zondag 19 juli, telkens om 12.30u. Een voorafgaande schriftelijke inschrijving is niet nodig. De geïnteresseerden hoeven enkel een foto van zichzelf mee te brengen. De kandidaten moeten zichzelf ter plaatse schminken, indien nodig krijgen ze bijstand van ervaren monsters. Het is noodzakelijk om een eigen monstertalent te creëren. Het park raadt aan oude kleren te dragen op die dag. De castings zullen ongeveer vier uur in beslag nemen.

Voor beide dagen wordt er afgesproken om12.30u aan de personeelsingang. Movie Park Germany, Warner Allee 1, 46244 Bottrop-Kirchhellen.