Magic Nights in Gardaland

Het Italiaanse Gardaland, gelegen bij het Gardameer zal vanaf 21 juni de openingsuren verlengen. De ideale kans om langer te genieten van de topachtbanen Raptor, Magic Mountain en de nieuwe Oblivion.

Van 21 juni tot 13 september blijft Gardaland geopend tot 23u, dan zullen de Magic Nights plaatsvinden. Door dit event zal u 5 uurtjes extra kunnen genieten van het park, in een magische avondsfeer. Doorheen de zomer zal het park op die manier 85 dagen openblijven tot dat het donker geworden is. Tijdens de avond zal het park veranderen in een magische locatie, dankzij speciale verlichting, muziek en kleuren.

Dit is de unieke kans om te genieten van de prachtige attracties in hun nachtelijke versie. Iets om zeker niet te missen is de 40 Anni di Magia show ( 40 jaar magie). Hierin wordt het 40-jarig bestaan van het park gevierd op het Valley of King plein, het historische hart van Gardaland. De show toont op buitengewone wijze de magische geschiedenis van het park. Met heel wat muziek, licht en andere effecten wordt dit een topshow.

In The Time Voyage 4D-Cinema zal een nieuwe film vertoond worden. Acorns are Forever, een nieuwe film uit de Ice Age Saga. Deze werd speciaal op maat gemaakt om alle aspecten van de cinema ten volle te benutten.

Wie na 18 uur in het park arriveert, zal aan voordeeltarief een ticketje kunnen kopen, de toegang bedraagt dan maar 18 euro, deze kan je ook online bestellen.

Voor maar 5 euro extra kan je ook het prachtige naast het park gelegen Sea Life Center bezoeken. 5000 vissen wachten daar op jou. Om 16u kan je er zelfs zien hoe ze de haaien voederen.