Eifelpark organiseert een Big Country Weekend op 20 en 21 juni

Country nacht op 20 juni 2015 (vanaf 18u tot 23u  – Gratis toegang)!
Nadat het park de deuren sluit op 20 en 21 juni, zal het restaurant worden omgetoverd tot een heuse Wild-West saloon. Rond sfeervolle kampvuren speelt een leuke country band genaamd “Buckels and Boots”. Na dit optreden zal  “DJ JOOP” zorgen voor warme zolen met aangename western muziek. Om de kleine honger te stillen zal je kunnen aanschuiven aan de grill stations. Hier maakt men worstjes en sappige steaks gereed. Voor de dorst kan je aan de bar terecht voor een heerlijk biertje!

(De attracties in het pretpark zelf, zullen tijdens dit event gesloten zijn)

 

Cowboys en indianen – Family Festival op 21 juni 2015 10u tot 17u
Eifelpark krijgt op deze dag een remake tot een levendige wild-west stad! Kort na zonsopgang kan je al enkele rooksignalen opmerken, gevolgd door een donderend tromgeroffel. De bezoeker kan zich naast de vele attracties in het park vermaken met leuke western-activiteiten zoals ponyrijden en lasso werpen.

De muziek wordt verzorgd door de groep “Buckels and Boots ” en “DJ JOOP”. De groep “Cowboy Jims” brengt sfeervolle country muziek, speciaal bewerkt voor kinderen.

De volwassenen kunnen hun Line-Dance vaardigheden testen op de dansvloer. Ben je geen danser, geen nood, je kan alle skills aanleren tijdens de gratis workshop.

In het Tipi dorp wacht een avontuur voor de jongsten onder ons. Rondom het kampvuur worden verhalen verteld over het boeiende cowboy- en indianenverleden destijds. Verder kunnen de kinderen zich uitleven op de drums en inheemse dansen leren.

Doe zeker ook eens een ritje op de rodelbaan “Eifel Coaster” of neem een een kijkje bij een van de vele attracties. Met meer dan 40 attracties, biedt het park iets voor elke leeftijd! Daarnaast kunnen meer dan 200 wilde dieren worden geobserveerd in de dierenverblijven.