Bobbejaanland schrapt Christian Farla en zomernocturnes

Enkele weken geleden werden de zomernocturnes van Bobbejaanland aangekondigd. Tijdens de nocturnes zou het park op enkele data tijdens de zomermaanden geopend blijven tot 22u. Nu lijken die nocturnes verdwenen te zijn van de kalender. De reden hiervoor is momenteel nog niet gekend.

Tijdens de Halloweennocturnes kan je in het grote theater van het park elk jaar opnieuw genieten van prachtige illusieshows. Dit jaar zou Christian Farla, bekend van zijn shows in Phantasialand, het podium van Bobbejaanland betreden. Ook hier lijkt men de plannen gewijzigd te hebben, de grote posters met de aankondiging van de show werden verwijderd in het park en ook op de site valt niets meer terug te vinden van de show.

11422773_10206401591989843_1466147521_n

Momenteel is nog niet geweten of de nocturnes en de show vervangen zullen worden door iets anders.

In een reactie van het park wordt ons volgende info medegedeeld:

Bobbejaanland kan slechts een beperkt aantal nocturnes per jaar organiseren, dus hebben we dit seizoen herbekeken in welke periode deze het best tot hun recht komen. Halloween is heel belangrijk voor ons en heel wat mensen komen het park speciaal voor het vuurwerk en de laatavondsfeer tijdens deze themaweken bezoeken. We hebben besloten om de zomernocturnes op te schuiven naar het najaar: een nocturne is toch net iets specialer in het donker, en daar komen de halloweenavonden eind oktober perfect voor uit. We bieden onze bezoekers tijdens Halloween zo meer nocturnes aan, en ook nóg meer sfeer.

Halloween in Bobbejaanland wordt meer teens. We hebben geoordeeld dat de show van Farla niet meer 100 % past in het programma dat we voor ogen hebben.  Er zal meer worden geïnvesteerd in straatanimatie en in de mazes.