Eerste Vlaamse pretparkradio “Coaster Vibes” gelanceerd

Het voorbije weekend werd “Coaster Vibes” gelanceerd, de eerste Vlaamse radiozender in het teken van pretparken. Het nieuwe digitale station brengt 24/7 pretparkgerelateerde programma’s via een eigen website: www.coastervibes.be.

Programma’s

De beste, de foutste en de vrolijkste pretparkmuziek: ze hebben allemaal een eigen programma op Coaster Vibes. Zo wordt de dag steevast begonnen met “Goeiemorgen pretparkfans”; enkel de meest vrolijke muziek haalt dit programma.

Tijdens “De Foute 60” draaien we 60 minuten de meest foute muziek uit pretparkland. Wat je niet hoort tijdens andere programma’s, hoor je wel tijdens “De Foute 60”!

Aan het werk, druk aan het lezen of iets aan het neerpennen en toch behoefte aan pretparkmuziek? Tijdens “Aan het werk” speelt Coaster Vibes enkel instrumentale muziek. Zo raak je de concentratie nooit kwijt.

De dag afsluiten doen we met “Slaapwel pretparklanders”. De meest rustgevende pretparkmuziek brengt je tot rust na een drukke dag.

Live-uitzendingen

Een radiozender zonder live-uitzendingen, is als een attractiepark zonder attracties. Daarom zendt Coaster Vibes regelmatig het live-programma “Pretparkpraters” uit.

Tijdens dit interactieve programma brengen onze hosts het laatste pretparknieuws en de beste muziek uit binnen- en buitenland. Ze bomen ook samen met de luisteraars door over gebeurtenissen uit pretparkland.

Luisteraars kunnen hun mening laten horen via Facebook of Skype. Door Coaster Vibes toe te voegen op Skype, kunnen luisteraars live inbellen tijdens de uitzending.

De eerste live-uitzending van “Pretparkpraters” gaat door op woensdag, 1 juli en start om 14u.

Auteursrechten

Coaster Vibes wordt gemaakt in samenwerking met het broadcast-bedrijf Radionomy. Zij zijn ook verantwoordelijk voor de reclameblokken op de zender. Op deze manier kan Coaster Vibes garanderen dat alle auteursrechten worden gerespecteerd.