Een rooskleurige toekomst voor Walygator Parc

Voor het eerst na enkele troebele jaren klimt het Frans parkje, gelegen te Metz, uit een diep dal. Het park onderging een turbulent verleden, maar dat lijkt voltooid verleden tijd.

Attractiepark “Walygator” investeerde dit jaar in een unieke wereld gebaseerd op de dinosaurussen. Met de lancering van “Dino World”, een rapid-river die volledig werd gerenoveerd met een geheel nieuw dinosaurussen-thema, is het startschot gegeven. “Dino World” biedt de bezoekers een natte reis doorheen het Juratijdperk. Verder biedt het park ook een kleine, maar leuke “Dino Bike”. “Dino Bike” is een gelijkaardige attractie zoals we die kennen in Plopsaland de Panne als de ‘Vliegende fietsen”. Voor dit nieuwe themagebied werd een kleine 1,2 miljoen euro geïnvesteerd.

“Het doel is om het thema na verloop van tijd door te trekken naar andere delen van het park “, zegt Jacqueline Lejeune, CEO van Walygator.

Naast attracties wordt er ook geïnvesteerd in twee nieuwe fastfoodrestaurants.

Het bezoekersaantal steeg maar liefst met ongeveer dertig procent tegenover de vorige jaren.