Plopsaland De Panne dit weekend uitverkocht

Opgelet! Plopsaland De Panne is op zaterdag 9 en zondag 10 mei uitverkocht. Het park verwacht op deze dagen heel wat bezoekers met een aangepast ticket van Rode Kruis-Vlaanderen.

Opgelet! Plopsaland De Panne is het aankomende weekend, zaterdag 9 en zondag 10 mei, uitverkocht.  Het park verwacht op deze dagen dan ook heel wat bezoekers.

Abonnementen en andere voorverkooptickets zonder datum, zoals de Moederdagtickets van o.a. Dag Allemaal, zijn uitzonderlijk wél geldig. Plopsaqua De Panne is ook gewoon geopend.

Het Vlaamse Rode Kruis organiseert er op deze dagen het ‘Rode Kruisfeest 2015′, met in het park verschillende extra activiteiten rond de dienstverlening van het Rode Kruis. De aanwezigen kunnen daarnaast in primeur de gloednieuwe parkshow van Bumba ontdekken in het Plopsa Theater . De activiteiten van het Rode Kruis vinden niet alleen plaats in Plopsaland, maar ook in De Panne zijn er uiteenlopende activiteiten voor de bloeddonoren en vrijwilligers.

Leuk om weten: avonturier Wickie de Viking stond dit jaar centraal tijdens de jaarlijkse stickeractie van Rode Kruis-Vlaanderen. Eerder pronkten ook al andere figuren van Studio 100, waaronder Plop en Mega Mindy, op het gekende stickervel.

Bron: Plopsafansite