Nintendo en Universal Parks kondigen samenwerking aan

Je kent ze wel, de populaire personages uit de Nintendo games, die sinds de jaren 80 immens populair zijn. Binnenkort is het mogelijk om je onder te dompelen in de wereld van Nintendo. In deze wereld ontmoet je gegarandeerd figuren als Donkey Kong, Mario & Luigi, Link uit de Zelda games en wie weet zelfs de figuren uit de Pokemon games.

Nintendo en Universal Parks kondigden aan dat ze een samenwerking aan gaan. Universal zal de wereld van de beroemde Nintendofiguren tot leven brengen in hun parken. Er zullen spectaculaire nieuwe ervaringen gecreëerd worden die gebaseerd zijn op de populairste Nintendo figuren en spellen.

Deze samenwerking brengt twee iconen uit de entertainmentwereld samen en staat garant voor een belangrijke samenwerking voor Nintendo, die het bereik en populariteit van haar figuurtjes hiermee serieus verhoogt.

Deze samenwerking zal zorgen voor nieuwe, grote attracties in de Universal parken. Meer details worden later vrijgegeven.