Alabama Splash Adventure heropent legendarische Rampage

Alabama Splash Adventure kondigde met veel trots aan dat de herstellingswerken en testen afgerond zijn, Rampage zal opnieuw door zijn track razen.

11210468_10152864519996305_1683784039799448543_n

Rampage, een houten achtbaan van 1000 meter lang, werd gebouwd in 1998. De achtbaan bereikt een hoogte van 37 meter en een snelheid van 90 km/h. De baan werd gebouwd door Custom Coasters International.

De achtbaan werd in 2011 gesloten door de vorige eigenaars van het park, aangezien die zich wilden focussen op een waterpark.

Het afgelopen jaar heeft de Koch familie, de nieuwe eigenaars van het park, gezorgd dat de baan een grondige restauratie onderging. Deze renovatie hield in dat praktisch de volledige track vervangen werd. De trein die plaats biedt aan 24 berijders werd eveneens volledig gereviseerd.

“We zijn bijzonder trots het publiek opnieuw plaats te laten nemen op Rampage,” vertelt Dan Koch, de eigenaar van het park. “Het is een geweldige achtbaan en het zal geweldig zijn te zien dat de beste achtbaan van Alabama opnieuw onze gasten zal verblijden. We zijn blij dat we opnieuw een nieuwe dimensie kunnen aanbieden in ons park en van Alabama Splash Adventure weer het beste pretpark van Alabama kunnen maken.”

Koch vertelt ook nog dat de toegangsprijzen in 2015 niet zullen stijgen tegenover 2014.

De Koch familie heeft al heel wat bereikt sinds ze het park in handen kregen. Ze introduceerden gratis WIFI, gratis zonneolie, gratis parking en gratis ongelimiteerd frisdrank voor de bezoekers.

De renovatie van Rampage is maar een klein onderdeel van de investering van 10 miljoen dollar die de familie deed in het park.