Foto’s: Schattige pasgeboren dieren in Eifelpark Gondorf

In Eifelpark in Duitsland is er momenteel een grote Baby-Boom. Heel veel dieren in het park hebben een nieuwe telg ter wereld gebracht. Ook bij de uitbaters is er een baby geboren. Het levert alvast super schattige foto’s op.

01Eifelpark_Familie_Loewenthal_Goetzke
Familie Löwenthal/Goetzke (LR dochter Toni, Nadine Lowenthal, Alexander Goetzke Harry Lowenthal, Daniel Lowenthal)

Wallaby_Kaenguru_Baby_Eifelpark_presse 10Eifelpark_Wildschweine_Babys 11Eifelpark_Baer_badet 12Eifelpark_Baerenkopf 13Eifelpark_Baer_2014 SONY DSC 15Eifelpark_Steinwild SONY DSC 17Eifelpark_Erdmaennchen 18Eifelpark_Mufflon 19Eifelpark_Wild 20Eifelpark_Rotwild 21Eifelpark_Luchs1 22Eifelpark_Luchs2 33Eifelpark-damwild

Ben je helemaal zot van deze dieren? Dan kan je peetvader worden. De sponsorbijdragen gaat dan naar de zorg, het eten en de verbetering van de leefomgeving van de dieren.