JBC ontwerpt nieuwe werkkledij voor Plopsa medewerkers

Deze paasvakantie ging het nieuwe pretparkseizoen opnieuw van start. Plopsa en JBC presenteerden met trots een nieuwe kledingcollectie, speciaal ontworpen voor alle 2.500 Plopsa-medewerkers verdeeld over de 6 Plopsa-parken. De themaparkendivisie van Studio 100 heeft hiermee naast een nieuw waterpark nu dus ook gloednieuwe hippe outfits voor haar personeel.

 

De collectie werd volledig op maat gemaakt van elke Plopsa-medewerker. Van het personeel dat de attracties bedient tot de onthaalmedewerkers en het park management. JBC hield rekening met alle functies van het personeel. Het ontwerpteam besteedde daarom ook veel aandacht aan het comfort van deze collectie. De kledij moest niet alleen een hoge fun factor bevatten maar moest bijvoorbeeld ook water- en winddicht zijn.

“We hebben geprobeerd om het kleurrijke, het vreugdevolle en het gezellige van de Plopsa-parken weer te geven in de kledij. De speelse tinten van geel, rood, groen en blauw staan dan ook centraal in de collectie.” Aldus Bart Claes, CEO van JBC. Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa groep, beaamt dit: “Deze nieuwe outfit past perfect bij het enthousiasme van onze medewerkers. Ze sluit nauw aan bij de magie die wij als Plopsa in onze familieparken willen creëren.”

17097422102_d395e749fc_o
Bovendien dacht JBC bij het ontwerp niet alleen aan outfits voor mannen en vrouwen maar ook aan makkelijk te combineren outfits voor alle seizoenen. Hiermee past dit perfect bij het all-weather karakter van de Plopsa-parken. In België bevinden zich Plopsaland De Panne (met Mayaland Indoor), het overdekte Plopsa Indoor Hasselt en de toeristische site Plopsa Coo in de Ardennen. In 2010 werd het eerste Nederlandse park, Plopsa Indoor Coevorden, geopend en werd het bestaande Duitse Holiday Park overgenomen. Op 22 maart 2015 opende het allereerste waterpark Plopsaqua De Panne.

 

 17098286041_b1d0568170_o

JBC zorgde al langer voor de kledij van het Plopsa-personeel. Het is echter de eerste keer dat het Belgische modehuis een volledige totaalcollectie ontwierp met een bijpassend kleurenpallet en uniforme accessoires.