Monster Hunter komt naar Six Flags Magic Mountain

Monster Hunter komt naar Six Flags Magic Mountain. Dit nieuws is aangekondigd door Capcom, de maker van het spel. De stunt is bedoeld om Monster Hunter 4 Ultimate te promoten die binnenkort zal uitkomen.

Van 28 maart tot 10 augustus, zal Goliath transformeren naar “Monster Hunter 4 Ultimate”. Goliath is een Mega coaster van Giovanola gebouwd in 2000 die 72 meter hoog is, een afdaling heeft van 78 meter en een topsnelheid behaald van 137km/u.

Six Flags Magic Mountain telt 19 verschillende achtbanen, en is daarmee het paradijs voor elke achtbaan fan. Er is geen enkel park dat zoveel achtbanen heeft.

Dit is niet het enige record dat het park op zijn naam heeft staan. Als je alle inversies van alle achtbanen optelt, kom je aan 36, wat bijna half zo veel is als het pretpark met de tweede meeste inversies Kings Island (heeft er 25 in totaal).

Dit jaar opent het park nog een spectaculaire hybride achtbaan met verschillende unieke elementen.