Bellewaerde investeert in beleving in 2015

Bellewaerde investeert volop in beleving in 2015.  Bovenop een nieuwe show, een nieuwe 4D film en een roofvogeldemonstratie, zal het park een aantal topattracties upgraden met special effects, digitale borden met wachttijden installeren en doorgedreven renovatiewerken in het park uitvoeren.  De totale investeringsportefueille bedraagt 4 miljoen euro.

Gold Rush, Stunt & Dive Show
Vanaf 4 april kunnen de bezoekers de gloednieuwe Stunt & Dive Show: Gold Rush ontdekken.  Tijdens deze spectaculaire show wordt het publiek ondergedompeld in de jaren 1800 en beleven ze samen met een groep goudzoekers een adembenemend avontuur in en rond een onderwatergelopen goudmijn.  In de hoop om het goud te vinden, wordt een ultieme hoogtesprong van 25m uitgevoerd.  Voor het eerst in Europa zal deze uiterst gewaagde sprong door 2 duikers op hetzelfde moment gebeuren in een zwembad van slechts 10m diameter en amper 4m diep.
Omdat deze show vanaf het begin van het seizoen zal worden opgevoerd, zal er een nieuwe overdekte tribune worden gebouwd.  Deze tribune wordt uitgerust met special effects en een surround geluidsinstallatie zodat het publiek zich als het ware middenin het avontuur bevindt.

2015_Bellewaerde_GoldRush_Decor_LR

De Kleine Prins (4D)
Ook in de 4D cinema speelt zich een nieuw avontuur af.  De Kleine Prins vertelt het meeslepend mooie verhaal van Antoine de Saint-Exupéry waarbij een jonge prins de kijker meeneemt in zijn reis naar planeten die bewoond worden door de meest wonderlijke volwassenen.  De belevenis van de film wordt nog intenser dankzij de driedimensionele beelden en de vierde dimensie met de dynamische cinemazetels en andere verrassingseffecten.

Roofvogeldemonstratie
Naast de Gold Rush Show en de 4D film worden de bezoekers van Bellewaerde dit jaar extra verwend met een roofvogeldemonstratie op een nieuwe brug over de grote Bellewaerde vijver.  Vanaf de zomer kan het publiek van zeer dichtbij kennismaken met indrukwekkende roofvogels met onder andere een zwarte wouw en een woestijnbuizerd.

2015_Bellewaerde_Woestijnbuizerd_LR 2015_Bellewaerde_ZwarteWouw_LR

Special effects, digitale borden en andere investeringen
Naast bovenstaande vernieuwingen investeert Bellewaerde eveneens in extra special effects voor de topattracties van het park.  Zo wordt het indoorgedeelte van de familiecoaster Huracan voorzien van extra licht- & lasereffecten.  Publiekslieveling Bengal Rapid River krijgt dan weer bijkomende watereffecten.
Om het comfort van de bezoekers te verhogen, worden er doorheen het park digitale borden geplaatst waarop de wachttijden van de attracties worden vermeld.  Daarnaast kunnen de bezoekers met behulp van een nieuwe smartphone applicatie hun parkbezoek nog beter voorbereiden.
Verder vinden er in het volledige park doorgedreven renovatiewerken plaats.  Zo wordt het sanitaire blok van het grootste parkrestaurant volledig vernieuwd.  Ook het palendorp in KidsPark krijgt een grondige opknapbeurt.
Bellewaerde is ervan overtuigd dat met deze investeringen de kwaliteit van het parkbezoek gevoelig wordt verhoogd en de bezoekers zo een onvergetelijke dag vol fun en avontuur samen met hun familie en vrienden zullen beleven.

2015 Bellewaerde_Palendorp_LR

Praktisch
Bellewaerde is terug open vanaf 4 april 2015.
Voor de meest recente openingskalender, tickets en abonnementen ga naar www.bellewaerde.be