Six Flags Over Georgia draait treinen Batman The Ride om

Batman the ride in Six Flags Over Georgia zal komend seizoen een heel andere belevenis weggeven. Het park draait namelijk de treintjes om waardoor je de rit achterwaarts doet. Een simpele ingreep waardoor de hele belevenis verandert. De aanpassing zou al afgerond zijn tegen de openingsdag op 14 mei. Batman the ride is een B&M inverted, een model dat in meerdere parken terug te vinden is.

Het is niet de eerste keer dat een Six Flags park de treintjes van een coaster omdraait. In 2013 draaide Six Flags Great America voor het eerst treintjes op een coaster om. Toen betrof het ook een Batman model. Het concept sloeg aan en dus hebben andere parken binnen de groep de ingreep ook overgenomen. Six Flags Over Georgia opent komend seizoen nog 2 attracties. The Joker choas coaster (een superloop flat ride) en Harley Quinn Spinsanity (draaimolen) doen dan hun intrede in het park.

 

Foto: Six Flags Over Georgia