Nieuw themahotel voor het PortAventura resort

PortAventura_Logo.svg

 

Het Spaanse themapark “ PortAventura resort”, gelegen ten zuiden van Barcelona, tussen Vila-seca en Salou, ontwikkelt dit jaar het eerste vijf-sterren hotel in het resort.

Het hotel krijgt zelfs een eigen verhaallijn: “Als de kleine, maar ambitieuze Lucy Callaghan goud ontdekt in de nabije “Gold River,kan haar geluk niet op,samen met haar gezin stichtte ze de welvarende stad “Sullivan City”. De jonge vrouw bouwde een luxe villa voor de bewoners van Sullivan city  “.

“Lucy’s Mansion”(naam van het nieuwe hotel) zal openen op 2 april. Het decor wordt volledig geïnspireerd op een Victoriaans herenhuis. Met 28 superior kamers en twee suites, een spa, restaurant en bar, zullen de bezoekers niets te kort komen. Tevens krijgen de bezoekers een aparte ingang tot het attractiepark (en extra VIP-voorzieningen).

De exclusieve kamers (voor maximaal 4 personen) zullen voorzien worden van  privé zwembad, een kluisje, airconditioning, verwarming, een flatscreen-tv met satellietontvangst, een douche, een bad, een haardroger, gratis toiletartikelen, telefoon, minibar en nog vele andere extra’s.

ob_bf8c93_1ob_80ce65_2ob_6d0df1_3

 

Foto: PortAventura