Beste herfstvakantie ooit voor Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne mocht afgelopen herfstvakantie maar liefst 84.375 bezoekers ontvangen. Dat is een stijging van meer dan 18% in vergelijking met vorig jaar. “Het mooie weer heeft hier uiteraard haar steentje toe bijgedragen.”, zegt Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland De Panne. “Daarnaast was er heel wat te beleven in Plopsaland De Panne gedurende de herfstvakantie. Zo was het hele pretpark doordrongen van een gezellige halloweensfeer en was er dagelijks een speciale Piet Piraat Halloweenshow in het Plopsa Theater.”

Bovendien waren de ‘Ketnet Halloween Nocturnes’ opnieuw een schot in de roos. Bezoekers konden op deze dagen genieten van de interactieve liveshow ‘Ketnet King Size On Stage’ en een afsluitend magisch vuurwerk.

“We zijn erg tevreden met deze cijfers.”, zegt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa-groep, enthousiast. “Het seizoen is echter nog niet afgelopen voor ons. Plopsaland De Panne houdt zijn deuren open tot na de kerstvakantie. We ontvangen de volgende weken Sinterklaas en toveren het park in december om tot Winter Plopsaland. Na een succesvolle herfstvakantie hopen we dus op een mooie kerstvakantie!”

 

Bron en foto: Plopsa