Kings Island kondigt nieuwigheden voor 2015 aan

Kings Island logoKings Island krijgt er in 2015 enkele nieuwigheden bij.

Twee nieuwe familie attracties, de grootste Starbucks winkel in de omgeving en andere toevoegingen zijn allemaal onderdeel van de ambitieuze plannen van Kings Island (volgende zomer).

De eerste van de 2 nieuwe attracties zullen de Woodstock-Zweefvliegtuigen, (de klassieke vliegende scooters) gefabriceerd door Larson International.
De ride is voorzien van acht tweepersoons vliegtuigjes die elk 28 meter boven de grond glijden.Elk vliegtuig heeft een vaste achtervleugel en een beweegbare voorvleugel, die de piloot de mogelijkheid geeft om de vlucht te controleren.
Woodstock Zweefvliegtuigen is vergelijkbaar met de Flying Eagles, een populaire oude Kings Island rit die meer dan 12 miljoen gasten wist te vermaken tijdens de jaren 1972-2004.

De tweede nieuwe rit zijn de “Snoopy’s Space Buggy’s” van Zamperla, een attractie toegespitst op kinderen. Zes voertuigen waarin telkens 4 personen kunnen plaatsnemen zullen op en neer stuiteren tijdens het draaien in een cirkelvormige beweging.

De nieuwe attracties zullen naast elkaar worden geplaatst in het bekroonde “Planet Snoopy kids” gebied van het park.

De Starbucks zal verplaatst worden van de huidige locatie aan het einde van de International Street naar de andere kant. Het gebouw zal maar liefst uitgebreid worden tot 3650 vierkante meter, waardoor het een van de grootste Starbucks-winkels in de Midwest zal worden. De capaciteit zal verhogen naar 219 personen en zal een ruim terras ter beschikking krijgen, dat tevens een prachtig uitzicht op de Royal Fontein en Eiffeltoren zal hebben.

De “International Street Fudge en Candy Shop” zal worden omgedoopt tot “Sweet Spot” en zal volledig geredesigned worden.

Een nieuwe yoghurt store, “Yoghurt Plus”, zal eveneens worden gevestigd op de “International Street”. Men zal hier 18 verschillende smaken aanbieden. (met eindeloze combinaties van toppings zoals vers gesneden fruit, snoep, ontbijtgranen, noten, muesli, en siropen).

De Funnel Cake stand wordt ook onder handen genomen, Ook hier zal men nieuwe Toppings aanbieden, zo zal er bijvoorbeeld warme bosbessen, appel toppings, verse aardbeien, glazuur topping en met de hand geschept ijs worden toegevoegd aan het bestaande assortiment.

Tenslotte wordt ook het “Coca-Cola Freestyle Café” en het Picnic Grove gebied met een nieuwe entree voorzien.

 

Bron en foto’s: Kings Island