Halloween + Chinees lampionnenfestival

Kom in de sfeer van Halloween de magie van Chinese lampionnen beleven in Pairi Daiza!
pd01
Van 25/10 tot 2/11, staat alles in Pairi Daiza in het teken van Halloween*.
Dit zijn uw voordelen…- 1u30 extra in de Tuin: de Tuin zal zijn deuren sluiten om 19u in plaats van 17u30 (het ondergaan van de zon), zoals normaal voorzien.
– Een prachtig Chinees Lampionnenfestival. Ontdek in China: een tuin, verlicht door honderden Chinese Lampionnen! Wanneer de zon ondergaat (vanaf 17u00), blijft het noordelijk deel van de Tuin (Europa en China) open en zullen de paden mooi verlicht zijn.
– Speciale “Halloween voedermomenten” voor onze dieren (makaken, franjeapen, ringstaartmaki’s, doodshoofdaapjes, stokstaartjes, penseelzwijnen, mangoesten, Afrikaanse en Indische olifanten, leeuwen, nijlpaarden en vleermuizen). Op het menu: verrassingspompoenen!
– Enge muziek. Bij het vallen van de nacht veranderd de muziek. Tijd voor grote klassiekers… die u de stuipen op het lijf zullen jagen
– Street food “Halloween”: pompoensoep, warme kastanjes, suikerspinnen, glühwein, pannenkoeken, witte wijn en oesters …tot wanneer de Tuin sluit + speciaal menu in de Brasserie!
– Onze grote wedstrijd: win een abonnement 2015 voor het hele gezin/uw volledige groep. Poseer gekostumeerd in onze Tuin met uw geliefde, uw gezin of uw vrienden en waag uw kans om een abonnement 2015 te winnen voor iedereen die op de foto staat! Het thema van de foto is natuurlijk Halloween Een jury zal, onder toezicht van een deurwaarder, 10 winnende foto’s uitkiezen. Meer informatie op onze websitewww.pairidaiza.eu (kijk bij “actualiteit” op de home page).
– Kom verkleed (dit is natuurlijk niet verplicht, maar wel leuker). Ieder verkleed kind zal een vampierentandsnoepje krijgen aan de ingang van de Tuin.
– Een uniek contact met schrikwekkende dieren. Tussen 13u en 14u en van 16u tot 17u kunt u, onder begeleiding van onze gidsen en verzorgers, in de Mersus terecht voor een direct contact met onze slangen, kakerlakken, wandelende takken en reuzenduizendpoten. Naar aanleiding van Halloween zal er geen glas meer tussen u en deze dieren staan…
– Onze tuinen in Halloween thema. Terwijl de bomen hun prachtige herfstkleuren laten zien, zullen honderden pompoenen, chrysanten en siervruchten… onze tuinen verfraaien.
– Een grimestand voor uw kinderen in de Oasis (3 euro/grimebeurt).
Opgelet, na Allerheiligen sluit Pairi Daiza zijn deuren tot en met het volgende seizoen !!!!!*De normale tarieven gelden. Alle info en tickets zijn online beschikbaar via www.pairidaiza.eu.

DE ABONNEES HEBBEN TOEGANG OP VERTOON VAN HUN ABONNEMENT.

pd03