Beleef een onvergetelijk Halloweenfeest met Piet Piraat en Ketnet in Plopsaland De Panne

Wie ervan houdt om op een originele manier Halloween te vieren, wordt binnenkort verwacht in Plopsaland De Panne. Van 25 oktober tot en met 2 november, staat het park in het teken van dit griezelfeest.

Halloween in Plopsaland

Plopsaland De Panne wordt naar aanleiding van Halloween in een schrikwekkend kleedje gestoken. Tijdens de herfstvakantie, van 25 oktober tot en met 2 november, wordt het park geteisterd door heksen, zombies en andere griezels. “We merken de steeds groeiende populariteit van het thema.”, zegt Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland De Panne. “Naar aanleiding van de Belgische herfstvakantie pakken we dan ook dit jaar weer groots uit met het Halloweengebeuren.”

De gastheer van dit griezelfeest is de Pompoenkoning. Hij heeft een aantal griezels uitgenodigd om op verschillende plaatsen in het park een spetterend Halloweenfeest te vieren. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van de Piet Piraat Halloweenshow in het Plopsa Theater. Hierbij nemen Piet Piraat en Berend Brokkenpap bezoekers mee op avontuur. Wie op zoek is naar nog meer sensatie, kan zich wagen aan een ritje in het spookhuis The Thriller. Zowel de Piet Piraat Halloweenshow als een bezoekje aan het spookhuis zitten begrepen in de toegangsprijs voor een dagje Plopsaland De Panne.

Op weekdagen, van 27 tot en met 31 oktober, organiseert Plopsaland De Panne daarbovenop de ‘Ketnet Halloween Nocturnes’. Op deze dagen is het park open tot 19u. Bezoekers genieten dan dagelijks van de show ‘Ketnet King Size On stage’ met Charlotte en Dempsey uit ‘Helden’. De ‘Ketnet Halloween Nocturnes’ worden telkens afgesloten met een betoverend vuurwerk.

Laat een reactie achter