Draaiende familie achtbaan voor Luneur Park

Luneur park was het grootste park van Rome en het oudste van heel Italië. Inderdaad “was”, want in 2008 sloot het park haar deuren. Zo’n 8 jaar later kwam er echter onverwacht nieuws, het park zou terug opengaan. En zo geschiedde dat in 2016 het park terug haar deuren opende.

 

Natuurlijk waren alle attracties ondertussen verwijderd. Het park opende dus met nieuwe attracties waaronder 1 achtbaan Brucomela. In 2018 komt daar een 2de achtbaan bij, een draaiende familieachtbaan van Eos Rides.

Naast nog 2 andere Eos Rides in Luneur park staan er verrassend weinig attracties van deze bouwer in Italië. Niet zo bijzonder zou je denken, maar Eos is echter wel een Italiaans bedrijf. Gelukkig liet het bedrijf weten dat er nog verschillende attracties op komst zijn van eigen makelijk in Italië. Wat en welke deze zijn zou later nog bekendgemaakt worden.

Eos Rides, gelegen in Treviso Italië, maakt en ontwerpt dark rides, transportsystemen, waterattracties en achtbanen. De achtbaan Jungle in DrouwenerZand en de Disco Twister in Megaspeelstad zijn van deze bouwer.

 

Bron en foto’s: Blooloop