Vier personen overleden bij tragisch ongeval in Dreamworld

In het Australische pretpark Dreamworld kwamen vier personen, twee mannen en twee vrouwen, om het leven tijdens een tragisch ongeval op de Rapid River Thunder River Rapids. Dit nieuws werd bevestigd door de lokale overheden.

 

Het Australische pretpark Dreamworld bouwde de custom Rapid River ongeveer 34 jaar geleden. Op de eerder familiale attractie Thunder River Rapids gebeurde vandaag een tragisch ongeval, waarbij vier mensen het leven lieten.

 

Een bootje met vier inzittende raakte om nog onbekende reden in de problemen waardoor twee personen uit het bootje geslingerd werden, twee andere raakten gekneld. De CEO van het park Craig Davidson bevestigde in een persbericht het ongeval en zegt: “Ik ben diep geschokt en droevig om wat er gebeurd is, we focussen ons momenteel op de families die bij deze tragedie getroffen werden.” Het park blijft tot nader order ook gesloten zodat het onderzoek vlot kan verlopen.

Dreamworld is het grootste en populairste pretpark van Australië en bied ongeveer 50 attracties aan, waaronder de Rapid River Thunder River Rapids. Welke fabrikant deze attractie precies leverde is onbekend, de enige info die we konden vinden is dat het park deze custom liet bouwen.

 

 

Bron: BBC

Foto: Dreamworld