Verken nu al de Harry Potter wereld van Universal Hollywood

Het pretpark ‘Universal Studios Orlando’ kennen de meeste onder ons ongetwijfeld. Dit is echter niet het enige ‘Universal Park’ in de Verenigde Staten, er is er ook eentje gesitueerd in Hollywood. De bekendste attracties van dit park zijn uiteraard  “King Kong 360 3-D”, Revenge of the Mummy” “Jurassic Park” en“Springfield,” de woonplaats van “The Simpsons”.
Onlangs gooide het park  uit Hollywood een filmpje online. In het filmpje zien we de conducteur van de ‘Hogwarts Express’, de beroemde trein uit de Harry Potter films.  hij neemt de kijker mee naar enkele leuke locaties uit deze fascinerende wereld, je zal ze vast wel herkennen, als je de films hebt gezien. Onder andere de Ollivander’s toverstafwinkel en de bezemstelen winkel komen aan bod. Het filmpje kwam er na aanleiding van de geplande opening van het nieuwe Harry Potter themagebied “The Wizarding World of Harry Potter” in Universal Studios Hollywood”. Dit themagebied was al wel aanwezig in het Universal Park in Orlando (Florida), maar nog niet in California.  Daar zal dus spoedig verandering in komen. Men hoopt dit nieuwe themegebied te kunnen openen in de lente van 2016.

Uiteraard zal het Hogwarts kasteel de grote eyecatcher worden. Alle attracties die vernoemd worden in het filmpje zullen ook daadwerkelijk worden gebouwd in California.

Bron: Parkjourney