TPF-Filmpje: 40 jaar Walibi Belgium

In deze artikelreeks van de Themeparkfreaks staan onze eigen filmpjes centraal. Op ons YouTube-kanaal kan je genieten van verschillende on-rides, parkfilmpjes en shows. In deze artikelreeks gaan wij wat uitleg geven over het filmpje dat je te zien krijgt. Vandaag nemen we je mee naar Walibi België.

Het Waverse park vierde dit jaar haar 40ste verjaardag, en daar waren de Themeparkfreaks natuurlijk bij. Waar is dat feestje? Juist ja, in Walibi Belgium en dat was te merken aan de daverende slotshow. Hieronder kan je die volledige show bekijken.

 

Van 24 juli tot 2 augustus 2015 vierde het park zijn verjaardag met daarin 3 nocturnes en 3 slotshows. Ter gelegenheid werd zelf de oude mascotte van onder het stof gehaald. Het mag gezegd zijn, het resultaat was er, de slotshow was een fenomenaal succes.

En ook de rest van het park garandeert je een topdag. Weerwolf, Vampire, Cobra, Psyke Underground, Calamity Mine, stuk voor stuk zijn het topachtbanen, en rekenen daarbij nog eens Dalton Terror, Flashback en Radja River en je dag kan niet meer stuk. En met de komst van de nieuwe attractie ‘Pulsar’ kan dat alleen maar verbeteren.

Voor de muziek hebben wij ditmaal gekozen voor een recent nummer. ‘Freedom’ van ‘Pharrell Williams’ is een lekker opzwepend nummer dat perfect de sfeer van 40 jaar Walibi weergeeft.

Veel kijkplezier, en hopelijk doen ze er nog eens 40 jaar bij.

 

 

Foto: Themeparkfreaks